Minimalt energitab. Optimal byggeproces.

RockShell vægsystemet er et nyudviklet byggesystem til bærende ydervægge i bygninger. RockShell vægsystemet er et unikt og innovativt modulsystem, der opfylder fremtidens krav om minimalt energitab og effektive byggeprocesser. RockShell vægsystemet forener kravene om miljømæssigt bæredygtige letvægtskonstruktioner med optimale energiegenskaber, effektiv montering, teknisk support og fordele for slutbrugeren. Med andre ord: RockShell vægsystemet er det ideelle alt-i-et byggesystem.

 

                            

RockShell vægsystemet

RockShell vægsystemet er kernen i yder-væggen. Der kan monteres en installations-væg på RockShell vægsystemets inderside, og der monteres facadebeklædning på yder-siden. RockShell vægsystemet er en unik kombination af I-formede vægprofiler af stål, kraftig ROCKWOOL isolering og OSB-plader på indersiden. Denne unikke kombination giver et innovativt lavenergivægsystem med få komponenter og en slank løsning.

Ved alle samlinger mellem RockShell vægsystemet og andre af bygningens konstruktioner findes en standardløsning, der minimerer kuldebroer. På grund af systemets modulopbygning kræves der meget få tilpasninger mellem forskellige bygningstyper. Derfor kan samlingsdetaljer anvendes til en lang række forskellige typer bygningsdesign.

Systemet består af meget få byggekomponenter, der stort set kan samles med en skruemaskine på stedet. Dette reducerer også risikoen for konstruktionsfejl.

RockShell systemet leveres direkte på byggepladsen og er tilpasset den aktuelle bygning. Da der næsten ikke kræves yderligere tilpasninger på stedet, er materialespild og den tid, der bruges på modifikationer, minimal.