Alt-i-et systemsikkerhed

Selvom RockShell vægsystemet er en ny konstruktionsmetode, er den fuldstændig sikker, hurtig og effektiv, og den giver råd-givere, entreprenører, montører og husejere maksimal sikkerhed i hele konstruktions-processen. Systemet er gennemprøvet på byggepladsen og er certificeret af uvildige laboratorier. Dette garanterer kvaliteten af alle komponenter i systemet og sikrer, at det fungerer i praksis under montage og i den færdige bygning.

ROCKWOOL koncernen, verdens største producent af stenuld, står bag udviklingen af systemet og har draget omsorg for hvert enkelt aspekt.

RockShell tilbyder desuden en omfattende projektsupport i alle konstruktionsfaserne: Fra indledende bygningsdesign, detaljeret planlægning og beregning til praktisk udførelse.

   

                         

Alt sammen med henblik på at sikre slutbrugerens fordele i form af energiegenskaber, bæredygtighed, indeklima eller byggeriets kvalitet i det hele taget.

RockShell vægsystemets naturlige egenskaber med hensyn til brandbeskyttelse, lyd- og støjisolering, fugtbeskyttelse mv. bidrager ligeledes til at gøre systemet til en komplet løsning til fremtidens lavenergibygninger.

RockShell vægsystemet er det optimale alt-i-et byggesystem.