Håndteringsvejledning

A Levering
RockShell vægsystemet leveres på byggepladsen som et samlet system bestående af enkelte komponenter, dvs. stenuld, stålprofiler og -dele, skruer, beslag, mv. Størstedelen er ikke samlet, undtagen f.eks. endeprofiler eller overliggere.

Alle komponenter leveres i de specificerede dimensioner i henhold til modulstørrelsen og gulvhøjden, men der kan forekomme undtagelser.

Alle komponenter leveres på paller. Isoleringsmoduler, der er fremstillet af stenuld med en højde på op til 2,70 m leveres på overdimensionerede paller (1,25 x 2,75 m). Der skal anvendes en gaffeltruck til håndteringen. Pallerne må ikke stables i mere end to lags højde.

B Beskyttelse
RockShell vægsystemets komponenter på pallen beskyttes af membraner mod atmosfæriske påvirkninger. Beskyttelsen skal genoprettes, når en palle åbnes men fortsat indeholder systemkomponenterne. Alle pallernes hjørner og kanter beskyttes hensigtsmæssigt mod mekaniske belastninger under transport og opbevaring.

C RockShell stenuldselementer
RockShell isoleringen må ikke opbevares i mere end tre måneder i alt, når den er indpakket inklusive højst en måned på byggepladsen. Når isoleringen er monteret, kan den udsættes for naturlige UV-stråler i tre måneder på betingelse af, at den beskyttes mod regn.